2021-06-17 12:37:59

Obavijest!

1. Sutra, 18. lipnja, posljednji je dan nastave u ovoj školskoj godini. Nastava će se održati prema redovitom rasporedu. Svi učenici RN i PN trebaju vratiti udžbenike koje su zadužili prvog dana nastave. 

Vraćaju se sljedeći udžbenici:

1. r. – VJE, INF                              5. r. – sve osim EJ, NJJ

2. r. – VJE, INF, ČJ                         6. r. – sve osim EJ, NJJ

3. r. – VJE, INF, ČJ                         7. r. – sve osim EJ, NJJ

4. r. – VJE, INF, GK, PID                 8. r. – sve osim EJ, NJJ

2. Osim udžbenika, potrebno je vratiti tablete i microbitove koje su učenici dobili na korištenje. Isto vrijedi i za tamburice. Svi, koji još nisu, trebaju vratiti knjige za lektiru u knjižnicu. 

3. Dopunski rad, ukoliko će biti potreban, odvijat će se 23. lipnja – 6. srpnja 2021.

4. Podjela svjedodžbi za sve učenike bit će 30. lipnja u 9.30. Prijevoz će biti osiguran, a učenici putnici čekaju na autobusnim stanicama u 9 sati.

5. Popravni ispiti, ukoliko će ih biti, održat će se 25. – 26. kolovoza 2021.

6. Udžbenike za sljedeću školsku godinu osiguralo je MZO i njih će učenici dobiti u školi prvog dana nastave. Udžbenici su vlasništvo škole, što znači da ih je posljednjeg dana nastave potrebno vratiti neoštećene. Ukoliko netko izgubi ili ošteti udžbenik do te mjere da više nije za korištenje, nadoknađuje štetu u vrijednosti 50% cijene tog udžbenika.

7. Radne bilježnice i ostali nastavni materijal nabavljaju roditelji. Odluka o korištenju drugog obrazovnog materijala i popis po razredima bit će objavljen na glavnom ulazu u školu i web stranici škole do 15.7.2021.

8. Nastava u narednoj školskoj godini počinje 6. rujna 2021.

9. Pratite i dalje obavijesti na našoj web stranici.

Svim učenicima želimo sretan završetak ove nastavne godine, ugodan odmor tijekom ljeta, a osmašima želimo uspješan upis u odabrane srednje škole.


Osnovna škola Slavka Kolara Hercegovac