preskoči na sadržaj

Osnovna škola Slavka Kolara Hercegovac

Web tim 2016./2017. školske godine

             U WEB TIMU su ove godine učenici od šestog  do osmog razreda i ima nas desetero. 

Popis učenika uključenih u Web tim:

-osmi razred: Roman Mihalić, Domagoj Marinković, Antonio Duk, Eddi Mesar, Luka Lukinac.

-sedmi razred: Fran Marenić, Alessandro Trošćan, Ivan Bašljan, Tibor Kuserbanj.

-šesti razred: Mateo Pleš.

 Svatko ima svoj zadatak, motivirani smo za marljivi rad koji je razvidan, ako dobro pogledate našu stranicu.

                Naša zadaća je sakupljanje najrazličitijih informacija o životu i radu naše škole i stavljanje na naše stranice. Trudimo se da naše stranice stalno osvježavamo novim vijestima, novim prezentacijama koje pripremaju učenici u pojedinim izvannastavnim aktivnostima (zadrugari, literati, novinari, likovnjaci, športaši, tamburaši, dramska skupina...).

            Jednako tako možete susresti stranice o knjižnici, nastavi, stranice posvećene roditeljima, pedagoški kutak, foto album, eko školu... i naravno neizostavnim šaljivom kutaku.

            Raduje nas što i mi kao ˝mala˝ škola, možemo pokazati što se događa u našoj sredini, na našim hodnicima, u našim školskim klupama, našem igralištu i što vam možemo predstaviti naš školski rad i život, ovdje,  u Hercegovcu.

            Pregledajte naše stranice i javite nam se. Radujemo se svakoj poruci, svakom prijateljskom savjetu i susretu.

Učiteljica Blaženka Šantalab & Web tim

Naši uspjesi

2012. - finalisti u kategoriji "klub najskockanijih". Ove godine trebali smo multidisciplinarno obilježiti Međunarodnu godinu održive energije za sve. Kroz veliki projekt pod nazivom "E za sve" nekoliko mjeseci smo provodili razne aktivnosti na navedenu temu. Sve što smo postigli kroz ovaj projekt možete pronaći na stranicama Međunarodna godina održive energije za sve. Ocjenjivački sud ipak je odlučio da smo samo finalisti, a ne pobjednici. Dobili smo priznanje za naš trud i rad u ovoj kategoriji.


"Čast nam je obavijestiti vas da je vaša web stranica pobjednik u kategoriji "kluba najskockanijih" ...bila je poruka koju smo primili od Portala za škole nakon objave rezultata natjecanja "Skockaj web 2011".

U klubu najskockanijih nalazili smo se jer je naša školska web stranica prošle godine osvojila prvo mjesto. Zbog toga smo ove godine imali poseban zadatak-multidisciplinarno obilježiti Međunarodnu godinu šuma 2011  na stranici. Što smo sve izrađivali možete vidjeti u arhivi pod Međunarodna godina šuma te ćete shvatiti zbog čega smo zaslužili titulu pobjednika u ovoj kategoriji. Više o ovogodišnjenjem pobjedničkom web timu čitajte na stranicama web tima.


Na naslovnici naše stranice mogli ste primjetiti našu zlatnu medalju koju smo osvojili na natjecanju "Skockaj web 2010".  Ponosni smo na svoj uspjeh jer smatramo da smo svojim vrijednim radom tijekom ove tri godine  zaslužili nagradu i pohvalu.

Svaki četvrtak nalazimo se u informatičkoj učionici gdje pod vodstvom naše učiteljice Blaženke prvo dogovorimo što nam je današnji zadatak, a zatim krećemo na posao. Toliko smo uhodani, da sada svaki put znamo što nam je zadatak i čim dođemo na web tim svatko sjeda za svoje računalo i kreće na posao. Ponekad nam je teško i nemamo ideju ili neku vijest za objaviti, ali tada uređujemo neke druge stranice koji redovito popunjavamo poput cool rječnika ili pojmovnika, a ovo najnovije država-grad-selo neprestano popunjavamo i još nam nije dosadilo.

Cijeli sadržaj na našoj stranici stvarali smo razmišljajući tko posjećuje naše stranice i kome bi što trebalo objaviti. Tako smo sadržaj podijelili za naše roditelje, učitelje i nas učenike, a sve vijesti pišemo za ostale posjetitelje naše stranice. Naši roditelji već su navikli da sami pogledaju cijenu kuhinje pa i sam jelovnik i tako su upućeni u sve što se događa u školi iako mi nešto zaboravimo reći.

U našem radu sudjeluje i nekoliko učitelja i na tome smo im zahvalni.

Svaki učenik web tima ima svoje zaduženje što možete i zaključiti po objavljivanju vijesti. Što svatko uređuje, sami smo odlučili po tome što nam je najdraže.

Nakon što smo nagrađeni u Splitu (od CARNet-a i Siemensa kao sponzora) za svoj trud, nagradila nas je i Općina Hercegovac i Bjelovarsko-bilogorska županija malim prigodnim poklonima, na čemu smo ih zahvalni. Naša učiteljica Blaženka primila je i priznanje od Općine Hercegovac.

Za kraj samo možemo reći da volimo uređivati našu stranicu, iako nam je ponekad teško i naporno, ali znamo da se naš trud isplati.

I dalje ostajemo vrijedni i marljivi kakvi smo bili i do sada.

 

O nama...

Mateo

Autor: Mateo Pleš, 13. 10. 2016. 07:06

Ja se volim družiti sa prijateljima na igralištu. U slobodno vrijeme pomažem roditeljima. Volim biti na računalu kad stignem.

[više]

Antonio

Autor: Antonio Damjanović, 13. 10. 2016. 07:00

Moje ime je Antonio Damjanović živim u Hercegovcu. Član sam web tima i volim objavljivati igre i tehnologiju. Jako volim igrati nogomet i igrati igrice na računalu u slobodno vrijeme. Volim se družiti sa prijateljima i pricati o nezgodama koje su nam se dogodile taj dan.

[više]

Fran

Autor: Fran Marenić, 28. 1. 2016. 12:48

Moje ime je Fran. Imam 12 godina. Živim u Hercegovcu. U slobodno vrijeme igram nogomet i rukomet s prijateljima. Jako volim igrat igre na PC kao što su: League of legends i Call of Duty 4. Član sam Web tima. Objavljujem:  Online kvizovi, Slobodno vrijeme (igre, film)  i Tehnologija.

[više]

Luka

Autor: Luka Lukinac, 21. 1. 2016. 12:50

Zovem se Luka, idem u 7.razred i član sam web tima.Na web timu ima mnogo različitih kategorija od racunalnih igrica, tehnologije pa sve do kategorija koje su vezane uz sportove.Najviše mi se dopadaju racunalne igrice, a jedne od njih su: najdraža racunalna igrica mi je League  Legends.Ostale igrice koje su mi se isto jako dopale su Call of Duty 4,Hitman 2 itd.

[više]

EDDI

Autor: Eddi Mesar, 21. 1. 2016. 12:47

Ja sam Eddi i volim gledati  rukomet.A od sportova najdrazi mi je nogomet.Na televiziji skoro uvjek gledam rukomet,nogomet,hokej i ponekad odbojku ako nema ništa drugo.U slobodno vrijeme bavim se trčanjem i voznjom bicikla.Moj hobi je skupljanje starih novaca ili takvoga nečega.Moja najdraza igrica je World of Tanks i jako je volim igrati.

[više]

Roman

Autor: Roman Mihalić, 19. 1. 2016. 07:22

Moje ime je Roman. Živim u Palešniku. Imam 13 godina i član sam web tima. Na stranici škole objavljujem: pogledaj,poslušaj,odigraj; taj čudni svijet, slobodno vrijeme, igre, tehnologija i učenici savjetuju. Idem u galzbenu školu i sviram klavir. U slobodno vrijeme igram igrice ili idem na igralište. Najdraže igrice su mi Call of duty: Black ops 2 i World of Tanks

[više]

Antonio

Autor: Antonio Hadžija, 19. 1. 2016. 07:18

Moje ime je Antonio Hadžija.Imam 14 godina idem u 8.razred i živim u Palešniku.Član sam web tima.Volim igrati računalne igrice.Najdraže igrice su mi PES 2016,WOT,Minecraft.Igram nogomet i tenis.  

[više]

Alessandro

Autor: Alessandro Trošćan, 19. 1. 2016. 07:13

Moje ime je Alessandro. Imam 12 godina i živim u Hercegovcu. Član sam Web-tima. Volim igrati igrice na računalu i mobitelu ali najviše volim slušati glazbu. Najdraže vrste glazbe su mi techno i rap. Najdraža techno pjesma mi je Are you with me izvođača Lost Frequencies, a najdraža rap pjesma mi je Not afraid izvođača Eminema.

[više]

Domagoj

Autor: Domagoj Marinković, 19. 1. 2016. 07:08

Zovem se Domagoj Marinković. Imam 13 godina. živim u Hercegovcu. Član sam web tima objavljujem igrice i filmove,pokušavam naći korisne stranice. Hobi su mi igranje igrica na mom laptopu i briga o mojim životinjama. Najdraži su mi moji golubovi, a od igrica najviše volim Minecraft Story mode, Minecraft i League of Legends.

[više]

Antonio

Autor: Antonio Duk, 19. 1. 2016. 07:06

Ime mi je Antonio Duk. Živim u Palešniku. Član sam Web Tima. Na stranici škole objavljujem:

pogledaj, poslušaj, odigraj, korisne stranice, šah. Igram šah. Ljeto provodim doma i na moru.

Volim mačke. Igram igrice na računalu. Najdraže su mi GTA San Andreas, Minecraft, Euro Truck Simulator 2 i mnoge druge.

[više]

Tibor

Autor: Tibor Kuserbanj, 14. 1. 2016. 12:55

Moje ime je Tibor Kuserbanj. Imam 12 godina.  Živim u Hercegovcu. Član sam Web tima. Na stranici škole objavljujem: online kvizove, slobodno vrijeme (igre,film) i tehnologiju. Igram nogomet. Ljeti najviše vremena želim provesti sa svojim prijateljima. Jako volim životinje. Obožavam igrati igrice na računalu. Najdraže su mi World of Tanks, League of Legends i Osu!

[više]

Arhiva naših vijesti   
 


Oglasna ploča
 
Javni poziv ponude
 
Školski list Breza

Breza 13

Breza br. 12

Skolski list Breza

 
Udžbenici 2016.-17.
 
Upisi u SŠ
 
Sigurniji internet

 
Eko paket

 
Citat tjedna

      ''Imanje vrijedi, znanje vrijedi više, ako propadne imanje, ostaje znanje.''

                                                                                (latinska)                                     
 
"Skockali" smo se...

 
Anketa
Moje najdraže godišnje doba je...

 
CARNet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
25.04.2017. 14:34
Pozivamo vas na STEM Discovery week u okviru projekta Scientix 3
U sklopu Scientix 3 projekta, u tjednu od 24. do 30. travnja 2017. odvija se STEM Discovery week. Pogledajte sadržaj događanja u sklopu STEM tjedna te pronađite inspiraciju i nove ideje za rad s vašim učenicima. 

20.04.2017. 08:41
Objavljen Godišnji izvještaj o radu Nacionalnog CERT-a
CARNetov odjel za Nacionalni CERT objavio je Godišnji izvještaj o aktivnostima u 2016. godini u kojem je dan pregled sigurnosti na internetu u Republici Hrvatskoj i u svijetu.

18.04.2017. 15:20
Croatian Makers radionice s BBC micro:bitovima u CARNetu
U okviru Croatian Makers projekta tijekom travnja 2017. godine u prostorijama Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet održavaju se inicijalne radionice s BBC micro:bitovima za učenike osnovnih i srednjih škola te donatore STEM revolucije.

 
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 
Kalendar
« Travanj 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

 
Linkovi...
 
Raspored sati

 
web stranice

Klikom na slike pogledajte web stranice  "E za sve" i "Sigurnost i zaštita na internetu"

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 8. 2012.

Ukupno: 4985800
 
 > Slobodne aktivnosti u školi  > Web tim
CMS za škole logo
Osnovna škola Slavka Kolara Hercegovac / Braće Petr 2, HR-43284 Hercegovac / www.os-skolara-hercegovac.skole.hr / ured@os-skolara-hercegovac.skole.hr
preskoči na navigaciju